Buitenschoolse opvang (BSO)

Kinderen die na schooltijd niet direct thuis opgevangen kunnen worden, kunnen gebruik maken van de buitenschoolse opvang van Dol-fijn. Deze organisatie heeft deze mogelijkheid in ons gebouw.

Kinderopvang Dol-fijn

In de Antoniusschool in Barneveld heeft onze buitenschoolse opvang (BSO) een eigen ruimte. Wij bieden allereerst ruimte om in een huiselijke omgeving bij te komen van de schooldag. Een kind mag zelf aangeven hoe het zijn of haar vrije tijd wil doorbrengen. Even rustig een boekje lezen kan, maar we bieden naast opvang ook uitdaging door middel van ontwikkelingsgerichte activiteiten. Wij bieden in een wisselend rooster diverse clinics aan. Denkt u hierbij aan sport, theater, fotografie, kunst, muziek en natuur. In de vakanties plannen wij geregeld dagjes uit, bijvoorbeeld naar de kinderboerderij, speeltuin of musea. Zo vormt de BSO een plek waar kinderen graag komen en waar ze altijd andere kinderen treffen om mee te spelen. Wilt u meer informatie of heeft u belangstelling voor de diverse opvangsoorten welke mogelijk zijn bij de Antoniusschool of één van onze andere locaties, neem dan contact op via 0342-423 617 of neem een kijkje op onze website www.dolfijnkinderopvang.nl

Wanneer u heeft besloten te kiezen voor de opvang van uw kind(eren) bij DOL FIJN, dan kunt u zich ook aanmelden via onze website.